Indexin toimikunnissa pääset järjestämään Indexin vuosijuhlia ja ekskursiota, osallistumaan Kopo-toimintaan ja tätä kautta muokkaamaan järjestöä itsesi näköiseksi, sekä suunnittelemaan yhteistyötä kasvatus- ja yhteiskuntatieteiden kirjaston kanssa. Toimikuntiin kannattaa käydä tutustumassa toimikuntien kokoontumispäivinä, jotka löydät tapahtumakalenterista. Voit osallistua Indexin toimintaan myös Indeksi-lehden kautta.

Vuosijuhlatoimikunta

Vuosijuhlatoimikunnan tehtävänä on järjestää Indexin syksyisin pidettävät vuosijuhlat. Toimikunnan jäsenenä pääset  vaikuttamaan vuosijuhlien sisältöön.

Ella Sjöblom
Juhlavastaava
Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja
elsosj [ät] utu.fi

Kulttuuritoimikunta

Kulttuuritoimikunta huolehtii tiedekunnan opiskelijoiden hengenravinnosta ja koordinoi jäsenjärjestöjen kulttuurien välistä yhteistyötä.

Ville Keränen
Kulttuuritoimikunnan puheenjohtaja
vielke [ät] utu [piste] fi
Ella Sjöblom
Kulttuuritoimikunnan jäsen
elsosj [ät] utu [piste] fi

 

Kopo-toimikunta

Indexin koulutuspoliittisessa toimikunnassa keskustellaan eri ainejärjestöjen palautejärjestelmistä, laitoksilla ilmenneistä ongelmista ja muista ajankohtaisista tapahtumista yliopistossa ja koulutuspolitiikassa. Koulutuspoliittisen toimikunnan kautta Index välittää jäsenjärjestöilleen tietoa tiedekuntaneuvostossa käsiteltävistä asioista ja kartoittaa jäsenjärjestöjen avulla opiskelijoiden mielipiteitä niistä. Toimikunnan kautta eri ainejärjestöjen kopo-toimijat tapaavat toisiaan ja saavat hyödyllistä tietoa muiden laitosten käytännöistä. Toimikuntaan ovat tervetulleita kaikki indexläiset!

Petri Nyström
Kopo-toimikunnan Puheenjohtaja
petri.nystrom [ät] utu [piste] fi
Rebecca Svahn
Kopo-toimikunnan jäsen
rebecca.s.svahn [ät] utu [piste] fi

Ekskursiotoimikunta

Ekskursiotoimikunta järjestää vinkeitä tutustumisretkiä sekä kotomaassa että rajojen ulkopuolella! Index järjestää ainakin yhden ekskursion maamme rajojen ulkopuolelle, mutta ekskursiotoimikunta kehittelee myös kotimaan-ekskursioita innolla.

Rebecca Svahn
Ekskursiotoimikunnan puheenjohtaja
rebecca.s.svahn [ät] utu [piste] fi
Ella Haataja
Ekskursiovastaava
elmahaa [ät] utu [piste] fi