Tältä sivulta löydät helposti kaikki Indexin tulevat tapahtumat! Tapahtumia kannattaa seurata myös Indexin Facebook-sivujen kautta.


Pyöräretki Ruissaloon 2.10.

Hyvää seuraa, raitista ulkoilmaa ja ruoan valmistusta nuotion loimussa.

Suven vaihtuessa syksyn väriloistoon, on aika ottaa kaikki irti raikkaasta ulkoilmasta kun luonto tarjoaa vielä parastaan.

Index järjestää joka syksyisen pyöräretken Ruissalon kansanpuiston henkeäsalpaaviin maisemiin. Lähtö tapahtuu 17:00 Publicumin edustalta, josta lähdemme polkemaan kohti Ruissalon kansanpuiston laavua. Perillä on mahdollisuus valmistaa ruokaa nuotiolla, Index ry tarjoaa pientä purtavaa, mutta kannattaa varata omien preferenssien mukaisia grilliherkkuja mukaan.

Pimenevän syksyn myötä on hyvä muistaa myös pyöränlamput ja heijastimet. Muistakaa myös se kilpailukykyisin henkivakuutus, eli pyöräilykypärä. Safety first!

Osallistuminen on täysin ilmaista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua tapahtumaan, joka on vain kerran vuodessa. Rohkaisemme kaikki mukaan tälle retriitille! 🙂

Lähtö: Publicumin etupiha
Määränpää: Ruissalon kansanpuiston laavu,
https://opaskartta.turku.fi/IMS/?mid=y899a
Hinta: Ei kerrassaan mittää
Mitä mukaan? Heijastimet, valaisimet, kypärä, polkupyörä sekä eväitä.


Index 65: pop-up kahvila 4.10.

Nälkäiset, janoiset ja tarpeiset tervetuloa Index 65 pop-up-kahvilaan!

Osana Indexin 65 juhlatapahtumia ja hyvinvointiviikkoa hemmottelemme indexläisiä, indexin ystäviä ja kaikkia muitakin pistämällä pystyyn pop-up kahvilan Educariumin aulaan! Pidämme pistettä klo 9-15 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tyydytämme niin makeannälän, vanhan suolan janon kuin kahvihampaan kolotuksenkin.

Herkullisin terveisin,
Index 65-vujutiimi

Ps. Myös mahdollisiin haalarimerkki-tarpeisiisi vastataan ♥


Index 65: Tanssi- ja viini-ilta 8.10.

Aika virittäytyä vuosijuhlatunnelmaan!

Vuosijuhlaviikon aloittaa maanantaina 8.10. järjestettävä tanssitunti ja sitä seuraava viininmaistelu.

Aloitamme vuosijuhlatunnelmaan virittäytymisen kello 17.00 alkavalla tanssikurssilla, jossa pääset hiomaan perinteisimpiä tansseja kuten valssia ja cicapoa. Tunnille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tanssitunnin jälkeen ilta jatkuu viininmaistelulla kello 19.00. Tähän osioon on ennakkoilmoittautuminen, joka alkaa maanantaina 1.10. klo 12.00 ja päättyy 4.10 klo 20.00. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole hereillä! Viini-illan hinta tulee olemaan korkeintaan 15 euroa, osallistujamäärän täyttyessä hinta tulee laskemaan. Hinta sisältää viinit ja pientä naposteltavaa.

Molemmat tilaisuudet ovat kaikille avoimia, vaikket osallistuisikaan vuosijuhlille! Tervetuloa!


Indexin 65. vuosijuhlat 12.10.

Sydämellisesti tervetuloa viettämään kanssamme Index yhteiskuntatieteet ja kasvatustieteet ry:n 65-vuotisjuhlaa ja juhlavuotta Turun VPK:n-talolle perjantaina 12.10. kello 18.00. Juhlaillallista edeltää kello 17.00 cocktailtilaisuus, ja pääjuhlan jälkeen siirrymme bussikuljetuksilla Ravintola Fontin tiloihin jatkamaan juhlaa. Perinteinen akateeminen silliaamiainen järjestetään lauantaina 13.10. Kuljetus silliaamiaiselle lähtee Publicumin takaiselta parkkipaikalta kello 11.00.

Vuosijuhliin liittyen Index järjestää myös muun muassa

Pop-up kahvilan 4.10.
https://www.facebook.com/events/218940742305609/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1537771573880064

sekä tanssi- ja viini-illan 8.10.
(julkaistaan myöhemmin)

Ilmoittautuminen juhlavuoden huipentaville vuosijuhlille alkaa torstaina 13.9. kello 12.00. ja tapahtuu tässä tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Huomioithan, että mahdollinen avec ilmoitetaan samalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 28.9. tai kun paikat ovat täynnä. Mukaan mahtuneille lähetetään vahvistusviesti, josta löytyvät tarkemmat maksuohjeet. Vuosijuhlat tulee maksaa 5.10. mennessä.

Illalliskortin hinta on 90 euroa. Kannatushintainen illalliskortti on 105 euroa. Silliaamiaisen hinta on 10 euroa. Ilmoittatumisen yhteydessä toivomme Teidän varautuvan ilmoittamaan menuvalintanne (kala/kasvis/liha), mahdolliset erityisruokavaliot, avecin tiedot, pöytäseuruetoiveenne, sekä osallistumisestanne seuraavan päivän akateemiselle silliaamiaiselle. Kysymykset voi osoittaa indexry65@gmail.com osoitteeseen.

Pukukoodi: frakki tai tumma puku ja akateemiset kunniamerkit. Kutsu on kahdelle.

Menu

LIHA/ KALA
Balsamicolla maustettua punajuurikeittoa, auracremeä, lehtikaalisipsiä ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
***
Naudanrinta, punaviinikastike, paahdetut pikkuperunat, juuressipsit, yrtit
TAI
Kardemummalohi, sitruscreme, paahdetut pikkuperunat, juuressipsit, yrtit
***
Pannacotta, vadelmamelba

KASVIS
Balsamicolla maustettua punajuurikeittoa, vegaanicremeä, lehtikaalisipsiä ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
***
Kasviscurrypihvi, paahdetut pikkuperunat, juuressipsit, yrtit
***
Vegaaninen pannacotta, vadelmamelba
JUOMAT

Valko- ja punaviini, snapsi, kahvi/tee ja punssi
Lämpimästi tervetuloa!