Tältä sivulta löydät helposti kaikki Indexin tulevat tapahtumat! Tapahtumia kannattaa seurata myös Indexin Facebook-sivujen kautta.


Indexin Vappu 2018

Pian ollaan jo huhtikuun puolella ja sehän tarkoittaa sitä, että aivan pian päästään juhlimaan VAPPUA! Indexin vappuohjelma näyttää tältä:

  • Tiistai (24.4.): ​​Den glider Index ja Lätkässä vappuun -baaribileet
  • Keskiviikko: Vappupäivystys ja Trivial Perseet
  • Torstai: Akateemiset pussikaljat
  • Perjantai: Vappuolympialaiset
  • Lauantai: Päiväsitsit
  • Sunnuntai: Brunchen kommer
  • Maanantai: ​Vapputanssit
  • Tiistai (1.5.): ​Piknik vartiovuorenmäellä

TIISTAI: Lätkässä vappuun: MM95

Jääkiekon MM tulee taas, ja jotain muutakin: VAPPU. Nyt voit aloittaa kummankin tapahtuman odotuksen ja juhlinnan samalla lätkäniskulla, kun Index ja Hybridi yhdistävät voimansa.

Teemana tällä kertaa MM95, joten vedä päällesi haalarit äläkä mieti paitamurheita, vaan kaiva kaapistasi pelipaita esille ja lähde käynnistämään koneesi Lyniin!

MITÄ: Indexin ja Hybridin Lätkässä vappuun!
MISSÄ: Lynissä
MILLOIN: 24.4.klo 22 ->
MIKSI: koska vappu
PUKUKOODI: haalarit ja pelipaita
PALJONKO: 3€

———————————————

The Hockey World Championships is coming again! But something else too: THE FIRST OF MAY. Now you can start counting down the days for both of these fantastic events at the same time at the same party when Index and Hybridi are joining forces.
The theme of the party is Hockey World Championships 95 (the legendary year when Finland won gold!) So put on your overalls and a hockey shirt if you have one and come down to Marilyn Night Club!

WHAT: Index and Hybridi loves Hockey party
WHERE: Night Club Marilyn
WHEN: 24.4. at 10PM
WHY: because the first of May is approaching
WHAT TO WEAR: hockey shirt and overalls
HOW MUCH: 3€


KESKIVIIKKO: P-Klubin Trivial Perseet 

Opintopisteet nettiopsussa alkavat pikkuhiljaa miellyttämään Kelan tätejä, joten on aika suunnata katse kohti vuoden kovinta kestävyysmittelöä! Kerää siis pikaisesti joukkue kasaan ja valmistautukaa Turun vappuviikon aloittavaan P-klubin Trivial Perseisiin!

Trivial Perseissä kierretään Turun kampusalueella sijaitsevia rasteja 3-6 hengen joukkueissa. Rasteilla testataan joukkueen tietämystä Trivial Pursuitin mieltä ylentävässä hengessä. Jokainen rasti vastaa siis yhtä Trivial Pursuitin väriä.

Rasteilla kysymyksiin vastaa kolme joukkueen jäsentä niin kauan kunnes jokainen on vastannut kerran oikein. Jokaisesta väärästä vastauksesta saa yhden pisteen ja vähiten pisteitä saanut joukkue voittaa jatkojen yhteydessä jaettavan megalomaanisen upean palkinnon! Myös parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan, joten teemaan kannattaa panostaa!

Rastihenkilökunta saa vaikuttaa pistemäärään esim. esimerkillisen tiimihengen, loistavan teeman tai muun spektaakkelimaisen toiminnan perusteella harkintansa mukaan.

Tapahtuma starttaa 25.4. P-klubin toimistolta (Rehtoripellonkatu 4 B, 2. kerros) klo 15.30 alkaen porrastetusti. Jokaiselle joukkueelle ilmoitetaan lähtöaika ja maksuohjeet sähköpostilla ilmoittautumisen hyväksymisen yhteydessä. Loppurastille on ehdittävä viimeistään kello 22.00 josta matka jatkuu kohti Venusta!

Lysti kustantaa 12 euroa/hlö sisältäen rastikierroksen, haalarimerkin (tämän vuoden väri oranssi) sekä pääsyn jatkoille.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa MAANANTAINA 9.4. KLO 12.00. Aikaisemmin ilmoittautuneita ei oteta huomioon.

Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa koko joukkueen ja ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi sekä joukkueen, että sen jäsenten nimet. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen trivialperseet@gmail.com

Joukkueet joissa on vähintään 3 P-klubin jäsentä omaavat tapahtumaan 20 joukkueen kiintiön.
Huomio, 250 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin tapahtumaan liittyvä asia otathan yhteyttä sähköpostitse trivialperseet@gmail.com


TORSTAI: Akateemiset pussikaljat 

“Pussikaljoissa on se hyvä puoli, että pussillisen kaljaa juotuaan, voi tyhjään pussiin

antaa ylen.” – Tuntematon.

Kun on grilli kuumana, aurinko porottaa kuin Naantalissa, muutama TP-kortti löytynyt kyseenalaisista paikoista ja parhaat Index-kaverit ympärillä niin ei voi muuta kuin nauttia!

Publicumin edusta on varattu meille pussikaljojen viettoon koko päiväksi. Me SYY-Turun ja Indexin kanssa olemme paikalla tarjoamassa grillattavaa, mutta koska kyseessä on hyvinkin vapaamuotoinen tapahtuma, niin voit tuoda omaa grillattavaa evästä, juomista tai vaikka akustisen kitarasi jos siltä tuntuu!

MITÄ: Akateemiset pussikaljat
MISSÄ: Publicumin pihalla (sään yllättäessä kerhiksellä)
MILLOIN: torstaina 26.4.
PUKUKOODI: Vappu Casual


PERJANTAI: Vappuolympialaiset 

Onko ikävä Aarteenmetsästystä, Winter Touria tai Kastajaisia? Tuntuuko, että vappuviikko

na on tullut levättyä liikaa? Ei hätää! Indexin Vappuolympialaiset järjestetään tänäkin vappuna jo kunnioitettavasti toista kertaa.

Rasteilla mitataan kisakunto ja pidetään hauskaa ihanan poikkitieteellisessä porukassa.

Tapahtuman alussa osallistujat jaetaan Publicumin pihalla sekajoukkueisiin. Näissä joukkueissa o

sallistujat kiertävät Indexin jäsenjärjestöjen enemmän tai vähemmän urheiluhenkisiä rasteja. Rentojen, hauskojen liikuntarastien lisäksi kilpailu mitalisijoista on kovaa, sillä tarjolla on kulta-, hopea- ja pronssisijoille sopivia vappuyllätyksiä.

Tapahtuma on täysin ilmainen, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista, kunhanolet ajoissa paikalla. OPM, oli se sitten urheilujuomaa tai muuta olympialaissuoristusta buustaavaa!

MITÄ: Vappuolympialaiset
MISSÄ: Lähtö Publicumin pihalta
MILLOIN: Perjantaina 27.4. klo 18:00
MIKSI: Koska vappuna on hyvä vähän liikkuakin
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MITÄ MUKAAN: Haalarit, iloinen kisahenki ja halutessaan OPM


LAUANTAI: Päiväsitsit

Legendaariset päiväsitsit tulevat jälleen. Vaaran merkit ovat ilmassa. Vedä siis päällesi ydinsodan kestävä suojapuku, päähän suojakypärä, käsiin kondomit ja jalkoihin turvakengät. Darralta tuskin voi välttyä, mutta muu suojautuminen kannattaa. Joskus hyökkäys on paras puolustus ja voit näyttää, mikä vaara olet.

Vaaroja täynnä oleva ilta alkaa T-Talolla 28.4. kello 16 ja hauskaa kestää kuuden tunnin verran. Ilmoittautuminen alkaa 12.4. klo 11.20 ja paikkoja varataan 140 uskalikolle.

Jokaisen karnivorin pahin pelko on jo toteutunut ja sitseillä vaihtoehtona tulee olemaan vain kasvisvaihtoehto.

MITÄ: Päivä – v***n – sitsit
MILLOIN: 28.4. klo 16-22
MISSÄ: T-talo (Vanha Hämeentie 29)
ILMO: 12.4. klo 11.20
PUKUKOODI: Varo vaaraa & haalarit


SUNNUNTAI: Brunchen Kommer 

Brunssi saapuu, brunssi saapuu vilpoinen~ 

Wabu se vaan ei lopu, mutta kisakunto voi olla kovilla. On olympialaista, pussikaljaa, sitsejä ja juhlaa joka lähtöön, joten ei ihme jos fiilis alkaa loppuviikosta tuntua rapealta. Jotta ilakointi voi jatkua keskeytyksettä, on hyvä tulla välillä nauttimaan ravitseva brunssi yhdessä muiden indexläisten kanssa Educariumin ja Publicumin pihojen syleilyyn aurinkoiseen terassityyliin (suomalaiseen tapaan säävarauksella jonnekin sisätiloihin).

Index loihtii paikalle brunssin perusteet, mutta jotta saamme perus buffetin sijaan katettua pöydän kuin kuninkaallisten hovissa, pakkaathan mukaan myös tuomisia näihin vuoden parhaisiin nyyttäreihin. Tarjolla ruoan lisäksi vertaistukea vappuoloihin ja seuraa tuleviin menoihin ♥

MITÄ: Vappu munchies
MISSÄ: Pub/Edu pihalla, säävaraus
MILLOIN: Sunnuntai 29.4.!
MITÄ MAKSAA: Ei mitään, mutta osallistu nyyttäreille tuomalla jotain ravitsevaa