Indexin toimikunnissa voit päästä muun muassa järjestämään Indexin vuosijuhlia ja ekskursiota, osallistumaan Kopo-toimintaan ja tätä kautta muokkaamaan järjestöä itsesi näköiseksi, sekä suunnittelemaan yhteistyötä kasvatus- ja yhteiskuntatieteiden kirjaston kanssa. Toimikuntiin kannattaa käydä tutustumassa toimikuntien kokoontumispäivinä, jotka ilmoitetaan esimerkiksi Facebookissa ja viikkotiedotteissa. Voit osallistua Indexin toimintaan myös Indeksi-lehden kautta.

Vuosijuhlatoimikunta

Vuosijuhlatoimikunnan tehtävänä on järjestää Indexin syksyisin pidettävät vuosijuhlat. Toimikunnan jäsenenä pääset  vaikuttamaan vuosijuhlien sisältöön. Vuosijuhlatoimikunnasta vastaavat vuosijuhlavastaavat, eli Pyry Päivärinne  (ptpaiv(at)utu.fi) ja Timi Niemensivu (timinie(at)utu.fi).

Ekskursiotoimikunta

Ekskursiotoimikunta järjestää vinkeitä tutustumisretkiä sekä kotomaassa että rajojen ulkopuolella! Index järjestää ainakin yhden ekskursion maamme rajojen ulkopuolelle, mutta ekskursiotoimikunta kehittelee myös kotimaan-ekskursioita innolla. Ekskursiotoimikuntaa vetää ekskursiovastaava ja toimikunnan puheenjohtaja, eli Iida Sorsa (ihsors(at)utu.fi).

Koulutuspoliittinen toimikunta

Koulutuspoliittisessa toimikunnassa käsitellään koulutuspoliittista toimintaa. Se koostuu Indexin jäsenjärjestöjen koulutuspoliittisista vastaavista, Indexin opintovastaavasta ja koulutuspoliittisesta vastaavasta. Toimikunnan puheenjohtaja on Indexin opintovastaava ja toimikunnan puheenjohtaja Liina Valta (lavalt(at)utu.fi)