Index-info

Index-info-sähköpostilistalta saat ensimmäisten joukossa kaikki tiedot Indexin tapahtumista, toimikuntien ja hallituksen tiedotteet, edunvalvontaan ja yliopistopolitiikkaan liittyvien pyörittelyjen uusimmat kuulumiset – ja oikeastaan kaiken muunkin tiedekuntajärjestöömme liittyvän, mitä nyt ylipäätään tarvitsee tietää.

Indexiin liittyvät tiedotteet koostetaan viikoittaiseen, sunnuntaisin ilmestyvään viikkomeiliin, joten sähköpostilaatikkosi liiallista kuormittumista on turha pelätä! Viikkotiedotteisiin laitetaan Indexiin liittyvien tiedotteiden lisäksi tietoa mm. jäsenjärjestöjen ja muiden yliopistossamme toimivien järjestöjen tapahtumista.

Liity listalle

Liity listalle täällä täyttämällä ”Subscribing to Index-info” -osion kentät. Salasanan valitseminen ei ole pakollista, sillä satunnaisesti generoitu salasana postitetaan sinulle automaattisesti kuukausittain.

Listalta poistuminen

Index-info Subscribers -alaotsakkeen alta löytyvään kenttään voi syöttää oman sähköpostiosoitteensa, jolloin omia tilaajatietojaan pääsee tarkastelemaan. Tältä sivulta voi myös tilata salasanan unohtuneen tilalle.

Facebook

Indexillä on myös omat Facebook-sivut, joista kannattaa tykätä mikäli haluaa saada kätevästi tiedon Indexin tapahtumista yhdestä paikasta.

Instagram

Indexin löydät  instagramista nimellä @Index_ry. Muista myös  fuksien virallinen hashtag #indexfuksi.

 Twitter

Indexiä voi seutata myös twitterissä nimellä @indexry.