Indeksi
on Index yhteiskuntatieteet ja kasvatustieteet ry:n julkaisema jäsenlehti. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa, joista 2 numeroa keväällä, 1 syksyllä ja 1 uusille opiskelijoille lähetettävä erikoispainos kesällä. Lehden vakituista sisältöä ovat hallituksen jäsenten, erityisesti puheenjohtajan ja opintosihteerin, ajankohtaisia aiheita käsittelevät tervehdykset. Indeksi-lehden tehtävänä onkin toimia myös yhdistyksen käyntikorttina ulkopuolisille sidosryhmille.

Lehden ilmestymisestä ja sisällöstä on vastuussa yhdistyksen kokouksen valitsema päätoimittaja, joka on hallituksen ulkopuolinen toimija mutta toimii tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. Jokaista lehteä suunnitellaan ennakkoon lehden toimituskunnan kokouksissa, joista tiedotetaan Indexin tiedotuskanavilla ja joihin jokainen Indexin jäsenjärjestöjen jäsen on tervetullut osallistumaan. Lehden toimituskuntaan järjestetään haku kaksi kertaa vuodessa, syyslukukauden ja kevätlukukauden alussa. Lisäksi lehden tekemisessä saatetaan hyödyntää tarvittaessa ulkopuolisten tahojen osaamista.

Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, piirtämisestä tai yleensäkin lehden tekemisestä, olet tervetullut mukaan! Lehden päätoimittajaan voit olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen (lakvii(at)utu.fi). Toimituskunnan kokoontumisesta tiedotetaan Index-infolla, yhdistyksen ilmoitustaululla sekä toimituskuntalaisille heidän omiin sähköpostiosoitteisiinsa.

Mukaan toimintaan eli miten pääsen toimituskuntaan?

Jokaista lehteä suunnitellaan ennakkoon lehden toimituskunnan kokouksissa, joista tiedotetaan Indexin tiedotuskanavilla ja joihin jokainen Indexin jäsenjärjestöjen jäsen on tervetullut osallistumaan. Lehden toimituskuntaan järjestetään haku kaksi kertaa vuodessa, syyslukukauden ja kevätlukukauden alussa. Lisäksi lehden tekemisessä saatetaan hyödyntää tarvittaessa ulkopuolisten tahojen osaamista.

Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, piirtämisestä tai yleensäkin lehden tekemisestä, olet tervetullut mukaan! Lehden päätoimittajaan voit olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  (lakvii(at)utu.fi)